Prof. dr Tamara Milenković-Kerković novi predsednik GO Dveri u Nišu

Novi predsednik Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Nišu je dr Tamara Milenković-Kerković, redovni profesor Univerziteta u Nišu i član Predsedništva Dveri.

Izbor novog predsednika Dveri Niš deo je širih organizacionih i kadrovskih promena koje je Pokret Dveri sproveo  na svim nivoima kako bi ojačan i reorganizovan nastavio borbu protiv moralnog, društvenog, ekonomskog i političkog sunovrata u kome se Srbija nalazi više decenija.


Ključne oblasti delovanja Dveri i dalje su očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, porodična politika, jačanje i favorizovanje domaće privrede i poljoprivrede, borba protiv kriminala i korupcije, kao i podrška i zaštita socijalno i pravno ugroženih slojeva stanovništva.


Ove su teme i fokus politike Gradske organizacije Dveri u Nišu. Ekonomska devastacija grada, propast nekadašnjih privrednih giganata i zapuštena poljoprivreda, drastično osiromašenje stanovništva i uništenje srednje klase, odlazak najobrazovanijih mladih ljudi i čitavih porodica iz Niša, narastajući kriminal, velike razmere korupcije, nestručnosti i nepotizma u većini javnih institucija, komunalne službe i javna preduzeća kao azil partijskih kadrova i izvorište skandala, medijski mrak i subvencionisanje isključivo gradskoj vlasti poslušnih medija, ulice pretvorene u rupe iz kojih viri kaldrma, samo su neki od problema koji su Niš od prestonice Juga Srbije i Konstantinovog Grada pretvorile u kasabu bez perspektive. 


Ovi i mnogi drugi problemi Grada Niša, aktuelizovani u višemesečnoj borbi građana Niša da spreče gradsku vlast u odluci da Aerodrom „Konstantin Veliki“ poklone Republici biće osnovno polje rada Gradske organizacije Dveri u Nišu .


Gradska organizacija Dveri u Nišu nalazi se u TC „Kalča“ II sprat lamela D lokal 111/1 , a radno vreme je od 9 do 17 sati. Utorkom i četvrtkom od 12 do 14 sati Gradska organizacija Dveri Niš pruža Nišlijama besplatnu pravnu pomoć.


 

Gradska organizacija Dveri u Nišu