Српски Покрет Двери - Лого
Search
Ranko Radović: Deca ugrožena zbog izlivanja kanalizacije u Sopoćanskoj

„Još jedan u nizu primera neodgovornosti lokalne vlasti na Zvezdari je komunalni problem u Sopoćanskoj ulici. Naime, pre par nedelja došlo je do izlivanja kanalizacije duž ulice i to nije sanirano do danas.“ – rekao je Ranko Radović.

On je istakao da se u ulici takođe nalazi kontejner koji uopšte nije postavljen po sanitarnim propisima. „Situaciju dodatno otežavaju rupe po ulici što predstavlja saobraćajni i bezbednosni problem. Iako se u pomenutoj ulici nalazi i vrtić ‘Lavić’ i deca su izložena nesnosnom smradu kanalizacije i opasnostima od širenja zaraznih bolesti, nadležni na opštini Zvezdara i dalje ne reaguju, uprkos pozivima građana.“ – istakao je on.


Aktivisti OO Dveri Zvezdara izašli su danas na lice mesta , zabeležili ovaj problem i u razgovoru sa građanima saznali dodatne informacije. Naš zadatak je da se borimo za veću bezbednost građana i bolji životni standard te će stoga i naše naredne akcije biti usmerene na rešavanje komunalnih problema građana Zvezdare. Nadležne opet pozivamo da ovaj ozbiljan problem reše u što kraćem roku.

 


OO Dveri Zvezdara


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: