Српски Покрет Двери - Лого
Search
Savez za Dragačevo: Na malinarima zarađuju pa od njihovog novca kupuju SNS pakete

Predstavnici Saveza za Srbiju razgovarali su danas sa građanima Guče o otkupnoj ceni malina i o programu liste Savez za Srbiju – Savez za Dragačevo koji predviđa veću podršku poljoprivredi.

Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, rekao je da je ova vlast osiromašila malinare nikad manjom otkupnom cenom, a onda misli da iste te ljude može kupiti paketima šećera i kafe koje deli u kampanji.


On je pokazao pakovanje malina od 125 grama koje u marketima košta 470 dinara i uporedio sa paketom šećera i kafe koji SNS daje građanima. „Otkupna cena maline je bila 110 dinara, a pogledajte prodajnu cenu. Umesto da omoguće ljudima da žive od svog rada oni zarađuju na njihovoj muci, a onda od tih para kupuju ove pakete šećera i kafe koje im daju kao milostinju. To je skandal“- istakao je Zelenović.


Po njemu o Dragačevu treba da odlučuju Dragačevci a ne Vučić. „Mi u Šapcu sprovodimo lokalne referendume i ljudi sami odlučuju u šta ćemo da uložimo novac od poreza na imovinu. O tome sam razgovarao i sa Milanom i mislim da on, kao ekonomista, ima odličan plan za budžet Lučana“ – rekao je Zelenović.


Milan Radičević, nosilac liste Savez za Srbiju – Savez za Dragačevo rekao je da mu znače iskustva koja mu je preneo gradonačelnik Šapca i da je njegov plan da se novac iz budžeta ulaže u poljoprivredu i stvaranje uslova za ostanak mladih.


„Podsticaji lokalnim privrednicima za zapošljavanje mladih i subvencije za stambene i poljoprivredne kredite su neophodni za oporavak naše opštine“ – rekao je Radičević.Savez za Dragačevo


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: