Српски Покрет Двери - Лого
Search

     У уторак, 16. јуна 2020. године, одржана је конференција за медије Савеза за Србију Ивањица на којој су присуствовали представници Српског покрета Двери Милован Јаковљевић и Миливоје Ђуровић, ДС др Милорад Драмићанин и Бранко Ћурчић и као и представник ССП-а Рашко Милутиновић.

     Тема ове конференције за медије је била бојкот предстојећих избора и упознавање грађана Ивањице са разлозима неизласка на исте, како на републичком тако и на покрајинском и локалном нивоу.

 Милован Јаковљевић је у кратком осврту образложио основне разлоге неизласка на изборе које ће СзС бојкотовати:

     Начелник епидемиолошке службе ивањичког Дома здравља и одборник у СО Ивањица др Милорад Драмићанин у врло критичкој оцени посебно је потенцирао велику забринутост за здравље становништва и изнео чињеницу да је јутрос добио наредбу од надређених да се престане са употребом ПЦР тестова, који једино валидно потврђују присуство корона вируса. Све ово указује да власт превише не мари за здравље становништва и за потенцијално ширење заразе већ искључиво покушава на све начине да изведе што већи број грађана на бирачка места и тако створи привидан легитимитет избора.

Представници Двери су још једном на КЗМ позвали грађане Ивањице да не излазе на режиране и не уставне изборе.

СзС Ивањица

Изјава др Милорада Драмићанина

 

Цела КЗМ Савеза за Србију Ивањица

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: