Узимајући у обзир информације које смо добили из Дома здравља, број инфицираних у Лозници је непознат, али се мери великим цифрама. Иако се период инкубације поклапа са одржавањем лажних и намештених парламентарних и локалних избора, не желите признати да сте фактор ширења овог непознатог и вероватно вештачког вируса код нас.

Како немам могућност да на другом месту поставим нека питања, а ваши сарадници ће Вам у најкраћем року пренети, питаћу овде.
Господине градоначелниче Видоје Петровићу, представници унапред договорене и лажне опозиције у Лозници, без изузетка,
Имате ли мало гриже савести због тога што се допринели ширењу овог, макар и ослабљеног вируса, у нашем граду?
Да ли је здравље грађана мање важно од тога да ви сутра седите у фотељама Скупштине града и наставите са комбинацијама какве сте и до сада правили, а на штету грађана Лознице? Имајући у виду епидемиолошку слику Лознице, поставља се питање чија је заслуга што Лознице нема на Ковид мапи Србије?
Истина је, Лозница је данас један од лепших градова у Србији, али цену тога грађани још нису сазнали. Да не бих улазио у детаље и скретао са теме, понављам само ово питање;
Да ли сте свесни да сте сакупљањем потписа подршке, окупљањем грађана у малим канцеларијама, а затим и окупљањем грађана на дан избора, на првом месту угрозили све оне људе који вама дају подршку? Поставља се питање шта бисте урадили нама, за које поуздано знате, да смо ваши политички противници?
У нади да ћу добити макар и незваничан одговор братски вас поздрављам и Богу се молим за ваше, пре свега ментално, а затим и физичко здравље. Како ваше, тако и осталих недужних грађана, па и ваших гласача.

 

Славиша Милетић
председник ГрО Двери у Лозници