Slaviša Miletić: Vlast u Loznici se uplašila lokalnog Saveza

SNS preko svojih „kadrova“, a u ovom slučaju Snežane Nešković Simić, direktora Centra za kulturu u Loznici, ne dozvoljava slobodno političko delovanje političkim neistomišljenicima.

Nakon formiranja Saveza za Srbiju 02. septembra, ono što je usledilo kao lančana reakcija desilo se i u Loznici. Posle mnogo godina ujedinila se opozicija u Loznici.


Okupile su se stranke i grupe građana koje su na prethodnim izborima zajedno osvojile preko 16.000 glasova, naspram 17.000 koliko je osvojila koalicija okupljena oko SNS-a.


Poljuljano samopouzdanje vladajuće garniture, se vidi iz nedvosmislene opstrukcije održavanja tribine Saveza za Srbiju, predviđene u Loznici 19. septembra u sali Vukovog Doma.


SNS preko svojih „kadrova“, a u ovom slučaju Snežane Nešković Simić, direktora Centra za kulturu u Loznici, ne dozvoljava slobodno političko delovanje, političkim neistomišljenicima. Za ukupno sedam dana, pomenuta nije našla za shodno da dostavi odgovor na zahtev za izdavanje sale Vukovog Doma kulture u Loznici, a na mejlove i telefonske pozive ne odgovara. 


Ovo na najbolji način oslikava društvo u kom živimo i potrebu da se što pre oslobodimo diktature i jednoumlja koje vlada u Srbiji. Slaviša Miletić,

OO Dveri Loznica