Smederevska Palanka: Hvala sugrađanima na podršci i poverenju

Zahvaljujemo svim sugrađanima koji su nas podržali na jučerašnjim izborima! Ponosni smo na svaki glas od 800 koliko smo dobili, jer se do tih glasova nije došlo kupovinom, pritiscima, ucenama ili lažnim obećanjima, već poverenjem u naše ljude i u našu rešenost da se Palanka menja nabolje.

Svako ko nas je podržao može da bude siguran da smo u ovu neravnopravnu utakmicu ušli sa časnim namerama, a iz nje izašli čistog obraza. Dali smo sve od sebe, naše vreme još nije došlo, a u narednom periodu ćemo još više raditi na jačanju naše organizacije, kako bi na sledećim izborima imali daleko bolji rezultat.


Čestitamo aktivistima Srpske napredne stranke iz Pančeva, Vršca i južnog Banata na besprekorno preciznim upadima u kuće žitelja palanačke opštine, što je i dovelo SNS do ubedljive pobede. Čestitamo i ulazak u opštinski parlament Narodnoj stranci, DS-u i koaliciji SPS- JS.


Motivisani smo da nastavimo dalje, jer kad džipovi nestanu iz Palanke, građani će shvatiti kome treba da ukažu poverenje. Tada će im biti jasno ko ih nije lagao i ko nije učestvovao u propasti Smederevske Palanke.


Naš cilj ostaje isti – DA PALANKA OŽIVI!


 

OO Dveri i N.Srbije – Smed. Palanka