Српски Покрет Двери - Лого
Search

 

Тражимо смену Игора Трифуновића са места председника скупштине града Чачка        

Смена народног посланика Марка Парезановића и председника скупштине града Игора Трифуновића са функција повереника СНС за Чачак најбоља је потврда истинитости свега оно што је опозиција о њима говорила у последњих неколико година. Њихово смењивање на највиших функција у СНС у Чачку доказ је да их се и владајућа странка стиди и одриче, не желећи да је они представљају у наступајућем периоду.

Како после ове смене Игор Трифуновић може да остане на челу скупштине града, а како Марко Парезановић може да представља Чачане у Народној скупштини, када су изгубили позиције у сопственој странци, када их се и њихова странка одрекла? Једино логично решење после ове смене јесте да поднесу оставке на своје јавне функције. Ово се пре свега односи на председника чачанске скупштине који је уништио парламентаризам у нашем граду и где већ месецима градска скупштина ради без комплетне опозиције, са једва неколико одборника више од просте већине.

Ако њих двојица сами не поднесу оставке, или их СНС не смени, то ће бити ново понижење нашег града. Јер, ако онај који није добар ни за СНС остане на челу наше градске скупштине – каква је то порука Чачанима?

ГрО Двери Чачак

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: