Српски Покрет Двери - Лого
Search
SNS se plaši slobodnog mišljenja - napadnut aktivista Dveri u Majdanpeku

Batinaši iz SNS napali su aktivistu Dveri, zapretili mu da će „visiti na banderi“ i tom prilikom mu je otet ranac sa propagandnim materijalom.

Iako je izborna tišina ne možemo a da ne reagujemo na nasilje SNS u Majdanpeku. Pored napada na našeg aktivistu, na kancelariji Dveri crnim sprejom uništen je plakat dr Marka Radulovića, kandidata Dveri za predsednika opštine. Predstavnicima vlasti očigledno nije dovoljno što su celu opštinu izlepili Vučićevim slikama i što su pre neki dan doveli autobuse iz cele Srbije, sada pokušavaju i da nasiljem zastraše ljude.


Pritisci i zastrašivanje izraz su straha od visokog rejtinga dr Marka Radulovića u Majdanpeku što će se pokazati 02. septembra na izborima.


Dveri su jedina snažna opozicija SNS-a na lokalnim izborima i poručujemo svim građanima Majdanpeka da se ne plaše, da što masovnije izađu na lokalne izbore 02. septembra i podrže dr Marka Radulovića i listu pod rednim brojem 4.


Nisu nas zastrašili, naprotiv, uvereni smo da će birači sada u  još većem broju glasati za dr Marka Radulovića i Srpski pokret Dveri!Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: