Српски Покрет Двери - Лого
Search
Stefan Aksović u Kosjeriću: Odavde nema nazad

Poštovani građani Kosjerića, dragi prijatelji, braćo i sestre. Mi smo ovde, kao i u svim drugim gradovima okupljeni iz različitih ciljnih grupa, različitih ideoloških uverenja i vrednosti ali sa jednim istim ciljem. Nekome je prikladno obratiti se sa dobro veče a nekome sa pomaže Bog pa sam ja odlučio da vas ovde večeras pozdravim sa našim novim zajedničkim pozdravom koji glasi: POČELO JE!

A od kada je počelo, ima tome već više od tri meseca koliko građani šetaju u više od 100 gradova i opština – uhapšene su razne Jutke, razni Simonovići, razni Babići… Vlast je čak pod pritiskom one dece, srednjoškolaca koji su izašli na proteste u Beogradu i tako ponizili i policiju i sistem – morala na slobodu da pusti i ranije uhapšene omladince zbog ulaska na RTS. Ja vas pitam, gde su sada svi oni koji su vam govorili da ništa ne možete da promenite? Šta su oni uradili za to vreme?!


Mi smo pripadnici generacije onih koji danas masovno odlaze iz ove zemlje i ovde budućnost više ne vide. Naši vršnjaci – prijatelji i komšije! Broj onih koji svake godine napuste pvu zemlju već brojimo u desetinama hiljada…za vas ne znam ali mi odavde nemamo nazad!


Zato ova priča mora uspeti!

Živeo Kosjerić, živela Srbija!

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: