Српски Покрет Двери - Лого
Search
Subotica je danas jedno veliko Kradilište!

Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević je u pratnji gradonačelnika Bogdana Labana demonstrirao kako se obmanjuju građani Vojvodine u cilju čuvanja vlasti i naglasio da je grad Subotica danas jedno veliko gradilište.

Grad Subotica je od sadašnje Pokrajinske vlade ali i Republičke, dobio ozbiljna finansijska sredstva za finansiranje brojnih projekata. Nažalost, ta finansijska sredstva nisu kanalisana tamo gde je gradu neophodno, niti se finansiranim projektima rešavaju goruća pitanja Subotičana.


Novac se daje isključivo za projekte u kojima su funkcioneri iz vlasti napravili svoje kombinacije po „vertikali“. Preko stranačkih preduzeća izvlači se novac građana iz čitave Vojvodine. Sva ta ulaganja imaju zajedničku osobinu, da ih izvode izvođači koji ne mare za kvalitet i rokove, da su sve angažovane firme bliske sa ljudima iz vlasti, da podele plen već u prvoj fazi nakon čega ih baš briga za konačne rezultate, a da nadzorni organi sve to podržavaju tako što ne rade posao za koji su plaćeni. Gotovo da je pravilo da se izvode radovi bez kompletne dokumentacije, mimo zakona.


Za sve gore navedeno Srpski pokret Dveri je pravovremeno reagovao na lokalu ali ni nadležni lokalni funkcioneri ni tužilaštvo nisu reagovali i preduzeli mere po zakonu.


Imajući sve ove informacije sa pravom se može reći da  Subotica nije jedno veliko gradilište kako kaže Đorđe Milićević potpredsednik Pokrajinske vlade, već samo jedno veliko Kradilište!, gde funkcioneri stranaka na vlasti pune svoje džepove.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: