Српски Покрет Двери - Лого
Search
U rezultatu Dveri od 11,3% u Majdanpeku režim vidi potencijalnu snagu Saveza za Srbiju

Ako su Dveri samostalno osvojile 11,33% glasova na nedeljnim lokalnim izborima u Majdanpeku, nastup Saveza za Srbiju značiće višestruko uvećanje tog procenta na prvim sledećim izborima. Iz tog razloga režimski mediji podmeću lažnu informaciju da je u Majdanpeku nastupio Savez za Srbiju, iako je on formiran upravo 2. septembra kada su i održani lokalni izbori.

Nosioci aktuelne vlasti su potpuno svesni potencijala Saveza za Srbiju koji na prvim sledećim izborima može ozbiljno da ugrozi vladajući režim. Zato mediji pod kontrolom Srpske napredne stranke već dva dana lažno izveštavaju svoje pratioce tako što rezultat Dveri od 11,33% i osvojeno drugo mesto prikazuju kao rezultat Saveza za Srbiju što predstavlja čistu manipulaciju sa ciljem umanjenja rejtinga Saveza.


Savez za Srbiju je formiran u Beogradu, istog dana kada su se održali lokalni izbori u Majdanpeku, tako da na njima Savez nije ni mogao da učestvuje. Kada bude učestvovao na prvim sledećim lokalnim izborima, Srpska napredna stranka će imati suparnika sa kojim neće lako izaći na kraj i to izaziva nelagodu u režimskim krugovima.


Upravo samostalan nastup Dveri na izborima u Majdanpeku i osvojeno drugo mesto sa 11,33% govori o tome da je potencijal Saveza za Srbiju ogroman i da će se na izborima u opštini Lučani to i pokazati.Informativna služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: