Српски Покрет Двери - Лого
Search
Visoki rukovodioci Dveri u poseti Gornjem Milanovcu

Ovog meseca Opštinska organizacija Dveri i Gornjem Milanovcu ugostila je visoke rukovodioce Pokreta, predsednika i narodnog poslanika Boška Obradovića, člana predsedništva i narodnu poslanicu Mariju Janjušević Nedić, člana predsedništva Draganu Milićević i koordinatora za Moravički okrug i člana Izvršnog odbora Aleksandra Novakovića.

Početkom meseca, tačnije 8. marta, koincidencija je sasvim slučajna, a na osnovu ranije ugovorenog termina, Marija Janjušević Nedić je ispred Saveza za Srbiju bila govornik na građanskom protestu u našem gradu. Prilika je iskorišćena da pozovemo i Draganu Milićević i organizujemo sastanak sa aktivistkinjama naše organizacije. Cilj je bio da se naše Dverjanke bolje upoznaju sa radom Sabora žena, kako bi se pokrenuo rad naše Ženske snage. Pošto je već bio Dan žena, članovi Uprave i naše žene su bili domaćini, nadamo se dobri, gostima u restoranu Moja kafanica.


Planom rada Uprave i predsedništva lokalnog Saveza, kojim smo mi predsedavali u ovom mesecu, bilo je predviđeno da pozovemo u goste i našeg Predsednika i jednog od lidera Saveza za Srbiju Boška Obradovića. To smo realizovali u sredu 27. marta.


Predsednik Srpskog pokreta Dveri je prvo prisustvovao sastanku naše Opštinske organizacije i upoznao se sa presekom stanja u organizaciji i u opštini, kao i sa novim članovima Uprave, rukovodiocima radnih timova i koordinatorima Mesnih odbora. Potom smo se prošetali gradom do kancelarije Saveza, gde je bila organizovana zajednička konferencija za novinare, uz prisustvo svih lidera i većeg broja članova lokalnih članica, kao i građana Gornjeg Milanovca. Nakon konferencije Boško Obradović je ostao da razgovara sa prisutnim građanima  i odgovara na njihova pitanja.


 

OO Dveri Gornji Milanovac


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: