Српски Покрет Двери - Лого
Search
Za jelku 83.000 evra - za Lazarevac ni sijalica

Na novogodišnju rasvetu u poslednje tri godine gradska vlast je dala više od 450 miliona dinara. Ove godine, 83.000 € samo na novogodišnju jelku, a Lazarevac nije dobio ni sijalicu.

I to upravo i jeste najbolja slika odnosa gradske vlasti ka obodnim opštinama – za našu decu nema ni novogodišnje čarolije.
Sve to, naravno, nabavljeno je od jedne iste firme za koju se specijalno i raspisuje javna nabavka u kojoj se traži upravo onakvo ukrasno osvetljenje kakvo firma nudi u svom katalogu. Sve drugo, valjda, nije dovoljno dobro za građane.


Inspirisani ovim sramnim nabavkama, Beograđani su pokrenuli kreativnu akciju „83.000 novogodišnjih želja“ – ali mi ipak imamo samo dve: da vratimo naš novac i naše ingerencije koje su nam oduzete izmenama Statuta Grada.
Na štandu koji smo postavili kod lazarevačke pijace, na prodaju smo po ceni od 83.000€ i sami ponudili novogodišnju jelku ali građani Lazarevca ipak domaćinski raspolažu svojim finansijama i nije im palo ni na pamet da istu pazare. Nađosmo tako, na pijaci, stotine boljih kandidata za gradonačelnika od Siniše Malog.


OO Dveri Lazarevac


 


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: