Dveri: Srbi sa Kosova i Metohije podržavaju protest 16. septembra

Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“, koji predvode Slaviša Ristić i Marko Jakšić, pruža punu podršku organizatorima protesta #OVAKO VIŠE NE MOŽE, zakazanog za 16. septembar u 16č ispred Vlade Srbije, koji organizuju Dveri i Zdrava Srbija.


„Podržavamo i zahtev RTS-u da se zaista ponaša kao javni medijski servis svih građana Srbije i obezbedi debate na prvom kanalu.  


Naša je obaveza da pokažemo da u Srbiji još uvek postoje ljudi koji imaju viziju i energiju da prokrče put vrlinama, kvalitetu, moralnim i tradicionalnim vrednostima, koje su još uvek želja i potreba većine građana Srbije, bez obzira da li su politički opredeljeni ili ne” – rekli su iz pokreta „Otadžbina“.


Oni su naglasili da mi imamo samo jednu državu i da Srbije nema bez nas, kao i da bez moralnog i duhovnog preporoda Srbije, nema ni obnove ekonomije, reforme obrazovanja, vojske i zdravstva.


„Narodni pokret Srba sa Kosova i Metohije „Otadžbina“ poziva sve građane Srbije da nam se pridruže 16.septembra, da pošaljemo jasnu poruku da bez slobodnih medija nema slobodne Srbije i da još jednom podignemo glas protiv očigledne izdaje Kosova i Metohije od strane ovog režima” – zaključeno je u saopštenju narodnog pokreta Srba sa KiM. 


 


Info služba Dveri