Српски Покрет Двери - Лого
Search

Ми овде окупљени грађани Топлице, потомци славних војника гвозденог пука, окупили смо се данас да дамо подршку и пошаљемо апел свим грађанима ове земље. Ми овде не стојимо нити испред једне политичке организације, ми овде стојимо као људи који разумеју колико је важно да се сви пробудимо у станемо једни уз друге.

Наша људска подршка иде сваком ко својим поступцима и делима брани суверенитет и интегритет Републике Србије по уставу и законима ове земље. Не обавезују нас само закони већ и много тога другог што је дубоко уткано у наше биће.
Наша подршка људска и морална данас одавде иде професору Шеварлићу који је, иако у годинама, сам, својим чином показао шта нам од борбе преостаје када нам је држава отета. На симболичан начин, у српској народној ношњи, сео је испред Скупштине и као човек стао је у одбрану читавог народа и Србије.
Једини у овој земљи који је препознао коме наша подршка сада мора да иде, ако се већ кунемо у Косово и Метохију је Бошко Обрадовић. Он је јуче одржао људски говор и позвао нас све на христољубље и помирење и да сви заједно са свим нашим разликама кренемо у истом правцу, у правцу спасења ове земље и овог народа. Његов штрајк глађу није потез очајника већ човека коме је стало да више не рушимо оно што су нам преци платили животима већ да градимо нешто ново и боље. Он је у ово тешко време када нас режим увлачи у грађански рат позвао на помирење и разум.

Ми овде окупљени Топличани, апелујемо на све који су препознали оно што професор Шеварлић и Бошко Обрадовић раде у име свих нас и за све нас, да се по својим селима и градовима придружујемо својом подршком, на начин на којим можемо и умемо, да ако је то другачије неизводљиво преплавимо друштвене мреже својом јасном подршком и поруком да нема издаје Косова и Метохије, да нема предаје, да нећемо дозволити режиму да у наше име распарчава нашу земљу.

Не чекамо више политичаре позиције и опозиције, стране службе амбасаде, Европску унију, Државну безбедност и остале да нас покрену или смире.

Ми сами дижемо свој глас и то исто тражимо од сваког савесног грађана коме је стало до ове земље!

 

Извор: Куршумлија Без Цензуре

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: