Српски Покрет Двери - Лого
Search
Asocijacija slobodnih odbornika osudila nasilje u Knjaževcu

Asocijacija slobodnih odbornika najoštrije osuđuje divljački napad na odbornika Skupštine opštine Knjaževac i jednog od organizatora protesta „1 od 5 miliona“ Dalibora Stanojevića. Nasilje, koje se već sedam godina projektuje sa samog vrha vlasti, Srbiju je pretvorilo u zemlju krvavih košulja.

„Poručujemo inspiratorima, organizatorima i počiniocima svih ovakvih zločina da nas neće uplašiti, a građanima obećavamo da će svi oni odgovarati, ne samo politički, već i sudski za sva svoja nedela. Srbija će biti slobodna tek kada ovakve pojave iskorenimo, a sve koji su u njima učestvovali, lustriramo“, saopšteno je iz Asocijacije slobodnih odbornika koja okuplja više od 700 odbornika iz cele Srbije, koja je osnovana u februaru u sali opštine Stari grad.


Asocijacija traži od nadležnih organa da u najkraćem roku procesuiraju počinioce, na čelu sa predsednikom opštine Knjaževac Milanom Đokićem.


U Asocijaciji slobodnih odbornika najavljuju posetu Knjaževcu kako bi pokazali solidarnost sa pretučenim Daliborom Stanojevićem i razgovarali sa građanima, sa ciljem pružanja jasne podrške svim protivnicima ovog režima koji uvrede i laži predstavlja kao činjenice, a agresiju i nasilje koristi kao argumente.


Asocijacija slobodnih odbornika

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: