Док власт  свакодневно црта мете опозицији кроз лажну пропаганду и озбиљно угрожава личну безбедност свих који другачије мисле од ове власти, парамилиција састављена од људи са криминалним досијеима, а уз заштиту МУП-а и локалних власти, врши насиље над женама и активистима опозиције, угрожавајући основно и Уставом загарантовано право на политичко деловање, слободу мишљења и говора.

     СНС не само да је узурпирао и злоупотребљава државне институције и органе, попут полиције, већ организује разне параполиције тј. људе који без икаквих легитимација пресрећу опозиционе активисте, блокирају им пролазе на протестима, фотографишу их или, попут дешавања јуче у Брзом Броду, траже да склоне своје штандове и не дозвољавају им редовне активности.

Лица која су јуче у Брзом Броду на тај начин напала потпредседницу Двери, проф. др Тамару Миленковић Керковић и активисте Двери, док су скупљали потписе за ослобађање Александра Обрадовића, су према информацијама које смо нашли врло блиски СНС-у.

     Један од нападача је Драгослав Радојичић који је подповереник МО СНС Брзи Брод. На неколико фотографија можете видети Радојичића са Звезданом Миловановићем, повереником СНС-а за Ниш и са Небојшом Коцићем, председником градске општине Медијана у Нишу Такође, на фотографијама можете видети и другог нападача, Новака Поповића, са градоначелником Ниша Дарком Булатовићем.

Ове фотографије су очигледан доказ да се ради о једној СНС параполицији која очигледно има задатак да напада и застрашује опозиционе активисте и да глуми локалне шерифе. Можемо само да им поручимо да нас овакви напади неће уплашити и да ћемо уложити сав могући напор да потпуно разоткријемо њихово деловање.

 

[ngg src=“galleries“ ids=“64″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]