Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Поштоване колеге из опозиције,

     У чијем интересу се солидаришете са владајућим режимом у осуди народног посланика и председника Српског покрета Двери Бошка Обрадовића? Зар је пиштаљка коју свако вече у 20:05 користе бројни опозиционо оријентисани грађани да изразе свој бунт против диктатуре проблем кад се чује у Народној скупштини као глас истог тог побуњеног народа? Шта је ту екстремно, шта непристојно, шта „шешељевски“ сем Ваша колаборација са влашћу у овом случају?

     Испада као да бисте да пасивно бојкотујете изборе, а конкретно не радите ништа у правцу побуне против ове ненормалне власти, глумећи учтивост и пристојност, да се никоме не замерите, како не би неко помислио да сте некакви нецивилизовани деликвенти или фашистички екстремисти, док нас за све то време диктаторски режим гази и понижава. Шта је ваш одговор? Твитовање?
     Ако мислите да бојкот избора сведете на максиму #Остани_Код_Куће, као да нам је противуставног затварања грађана у својим домовима више од 50 дана било мало, то није довољно да се овај режим ни уздрма, а камоли да се смени. Можда сте предуго били власт па сте постали много префињени, али кад сте опозиција онда грађани од вас очекују борбу, а не празне приче. То што ћете седети кући на дан избора – то није бојкот, то је неизлазак на изборе и препуштање властима да наставе свој криминални посао. Не  може се лајковима, твитовима и саопштењима Александар Вучић сменити, већ само побуном, акцијом, отпором свуда и на сваком месту.

     Нема ништа од ваше политике „на душеку све дуван пушећи“. Срећа прати храбре и како рече наш прослављени војвода Живојин Мишић: „Ко сме – тај може, ко не зна за страх – тај иде напред“! Ми из Српског покрета Двери ћемо заједно са грађанима путем побуне, а ви како хоћете.
 

Борко Пушкић, председник Извршног одбора Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: