Српски Покрет Двери - Лого
Search

Позивам часне људе, професионалце и патриоте у БИА, МУП-у и Војсци Србије да спрече сценарио грађанског рата који владајућа СНС призива ради опстанка на власти по сваку цену.

         
    Министра унутрашњих послова Небојше Стефановића и директора Дирекције Полиције Владимира Ребића данима нема у јавности. Очито су ангажовани на спашавању владајућег режима од буке против тираније коју грађани широм Србије масовно и громогласно производе сваке вечери у 20, 05 на својим прозорима и терасама.

Тако је СНС министар полиције дао налог СНС директору полиције да он нареди припадницима Министарства унутрашњих послова да не реагују на кршење полицијског часа од стране плаћених СНС активиста који ноћима организују контрамитинге и иживљавају се по крововима зграда у којима не живе у Београду, Новом Саду, Нишу и другим градовима Србије. Јасно је да ове организоване партијске и криминалне групе долазе са стране за време полицијског часа, упадају  у туђе зграде, доносе озвучење, бакље и ватромете, и праве инциденте на крововима зграда угрожавајући безбедност станара, а да полиција на то не реагује. Полиција не одговара на позиве и пријаве грађана као што је остала нема и приликом рушења у Савамали, већ пружа асистенцију хулиганима у бекству.

За све ово време док у последњих неколико вечери се налазимо на ивици грађанског сукоба између станара и хулигана са стране – министар и директор полиције ћуте сакривени у режимској рупи. Ово је велика срамота за српску полицију и сигуран сам да апсолутна већина часних полицајаца то исто мисли и сматра недопустивим. Ако полиција не ради свој посао и дозвољава дупле стандарде да је једним грађанима дозвољено оно што је другима забрањено и због чега се кажњавају ако прекрше закон – то нас води у хаос. Посебно упозоравам часне људе у БИА, МУП-у и Војсци Србије да је ова власт спремна на све, па и на изазивање грађанског рата како би сачували своју власт по сваку цену, и да они морају да реагују и да тај опасни и несрећни сценарио владајућег режима спрече.

Да бисмо поново вратили владавину закона, правду, ред и поредак у нашем друштву и држави морамо прво то да урадимо у полицији и да склонимо оне који их не поштују већ служе криминалним и партијским интересима у врху МУП-а.
 

 

Бошко Обрадовић
Народни посланик и
председник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: