На позив народног посланика Српске напредне странке Владимира Ђукановића из скупштинске сале да се грађани укључе у подршку председнику СНС Србије Александру Вучићу и устану против буке против тираније која свако вече одзвања Србијом у 20, 05 – синоћ у договорено време у 20, 30 нико од грађана се није одазвао. Тако су чак и присталице владајућих странака одбиле да учествују у наставку сулуде политике „штрајка глађу против опозиције“, која је забележена једино у Србији.

После три вечери огромне буке коју су грађани широм Србије подигли као вид протеста против ненормалне власти, властодршци су синоћ покушали да организују контрамитинг, али им то није успело јер је подршка њихових чланова и симпатизера изостала. Појавили су се само плаћени активисти СНС који су на крововима неколико зграда у Београду правили бакљаду, доводећи у опасност животе станара у тим зградама.

Иако је у току био полицијски час ови непознати људи, који очито не станују у поменутим зградама, мирно су дошли и отишли, а да припадници полиције уопште нису реаговали већ су очито имали сигнал да им асистирају у овим забрањеним активностима. Зато обавештавам јавност да је од синоћ полицијски час у Србији укинут и да више не важи. Прекршили су га плаћеници СНС који су покушали да запале Београд, као и полиција на челу са Небојшом Стефановићем која им је то дозволила. Зато као народни посланик и председник Српског покрета Двери идем на протест против ове ненормалне власти који лидери уједињене Српске опозиције организују испред Дома Народне скупштине данас у 18 часова и полицијски час за мене више не постоји.

А да нам председник СНС Србије не би био тужан што нико од његових присталица није изашао синоћ у 20, 30 на прозоре да га поздрави док је гостовао на страначком медијском сервису – позивам грађане Србије да га ми поздравимо вечерас изнова у 20, 05, и то још гласније да нас још боље чује. Протести против ове ненормалне власти почели су на овај начин и у ванредном стању и више се не могу зауставити до коначног пада ове власти.

Бошко Обрадовић

Народни посланик и