Српски Покрет Двери - Лого
Search

На конференцији за медије која је данас одржана у Чачку, председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић представио је нови број Гласника породичне Србије, политичког билтена Двери.

       У новом броју Двери предлажу 55 мера за побољшање живота у Србији које ће представљати основу предизборног програма Покрета, као и нови људеи за промену корумпираног политичког и правосудног система који се овде није мењао 30 година. Неке од мера су: нерадна недеља за запослене и у приватном сектору, смањење пореза на зараде и пореза на имовину за свакога ко ступи у брак и добије дете, враћање отетих пензија пензионерима, закон о заштити презадужених породица, преиспитивање неправедног система јавних извршитеља и смањење нотарских тарифа, провера свих диплома и доктората запослених у јавном сектору, посебна помоћ и подршка породицама које живе на селу или хоће да се врате на село, женама предузетницима и младим пољопривредницима, смањење акциза на гориво, изборне реформе да може да се гласа за посланике и одборнике по имену и презимену, локални референдуми да грађани сами одлучују где ће ићи новац од њиховог пореза… 

Бошко Обрадовић је посебно нагласио да морамо зауставити даљу београдизацију Србије, да нам је потребна децентрализација и да се локалним самоуправама врате одузете надлежности, имовина и приходи. Двери иду на изборе на свим нивоима 3. априла и позивају све заинтересоване да нам се прикључе у изборној кампањи и борби против актуелне власти и за промену корумпираног система. 

Конференцију за медије овим поводом можете погледати овде:

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: