Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović imao kratak susret sa ministrom Lavrovim u Moskvi

Učestvovanje u proslavi 10 godina od uvođenja u tron patrijarha moskovskog i sve Rusije g. Kirila bila je jedinstvena prilika za delegaciju Dveri za susret za mnogim značajnim ljudima iz društvenog života Rusije. Pored prisustva visokih predstavnika SPC i Ambasade Srbije, Dveri su imale tu čast da budu jedina politička delegacija iz Srbije na ovom velikom događaju u Moskvi, na poziv skupštinskog odbora za religiozna pitanja.U dvorcu u Kremlju upriličena je najpre velika svečana akademija ovim povodom, a potom i prijem u hramu Hrista Spasitelja. To je bila prilika za kratak susret predsednika Dveri Boška Obradovića sa ministrom spoljnjih poslova Rusije Sergejom Lavrovim.
Pored Lavrova, Obradović se sreo i sa legendarnim vođom „Noćnih vukovaˮ Aleksandrom Zaldastanovim, Anom Kuznjecovom, popadijom i majkom šestoro dece koja se nalazi na funkciji ombudsmana za prava dece, mitropolitom Tihonom Ševkunovim, autorom čuvene i u Srbiji veoma čitane knjige „Nesveti a svetiˮ, kao i poznatim ruskim televizijskim novinarom i političarem Aleksejem Puškovim.
Delegaciju Dveri činili su narodni poslanici Boško Obradović i Ivan Kostić. Dan ranije oni su prisustvovali 7. Božićnim obrazovnim razgovorima u Ruskoj Dumi na temu: „Mladi – sloboda i odgovornostˮ, gde su imali susret sa potpredsednikom Dume Petrom Tolstojem. 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: