Поштовани чланови, симпатизери и пријатељи Српског покрета Двери у Отаџбини и Расејању,

До следећих избора у Србији који су планирани за 3. април 2022. године остало је четири и по месеца или тачно 137 дана. Последњи је тренутак да започнемо припреме за наступајућу предизборну кампању. Као што вам је познато, изборне радње траже озбиљну организацију, велики број активиста и значајне финансије. Користим се приликом да позовем све старе и нове чланове Српског покрета Двери, као и све наше досадашње присталице и сараднике, да се укључе у ову нову изборну борбу како би се на наредним изборима чуо глас једне истински родољубиве, хришћанске, слободарске, про-породичне, домаће и домаћинске политичке опције. Потребна нам је Ваша финансијска и свака друга помоћ да бисмо успели да се у будућем сазиву Народне скупштине Републике Србије, као и скупштине града Београда, чује глас патриота, породичних људи и свих нас којима је стало до домаћег економског интереса и заштите животне средине у Србији. То значи и Ваш сигуран потпис за наше изборне листе, чланство у бирачким одборима, сигуран глас и политички активизам у самој изборној кампањи.

Радимо на остварењу једног ширег родољубивог и опозиционог блока око Српског покрета Двери који би чинили нови људи за смену не само садашње власти, која је огрезла у криминал и корупцију, већ и за промену комплетног корумпираног политичког и правосудног система који се овде није мењао већ пуне три деценије, а у много чему је непромењен и од 1945. године.

Српски покрет Двери, као што то добро знате, никада није изневерио своја основна идеолошка и програмска опредељења и увек сте у нама имали своје праве политичке заступнике и заштитнике традиционалних вредности, националног идентитета и државних интереса. Већ пуну деценију смо најактивнија опозициона политичка организација у непрекидној и бескомпромисној борби против актуелне власти и за праве вредности и националне интересе. Сада нам је потребна Ваша помоћ да бисмо на следећим изборима наступили као јасна алтернатива како садашњој тако и бившој власти, трећи пут у српској политици, који нема газду нити је било коме било шта дужан, који чине људи који никада нису били на власти и имају најбољи програм за промену система и живот Србије. Нисмо сви исти и не пристајемо на ту подвалу да српском политиком већ 30 година владају исти људи који се само пресвлаче у различите странке и идеологије. Време је за промене. Зато – прикључи се и изабери Двери! Јавите се и постаните део наше изборне кампање!

Хвала унапред свима који су спремни да се ангажују и помогну!

Како радили, тако нам и Бог помогао!

[ngg src=“galleries“ ids=“481″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

У Београду, о Ђурђицу 2021. Бошко Обрадовић,