Српски Покрет Двери - Лого
Search

     Радујем се новој кривичној пријави Министарства одбране против мене, јер имам шта да испричам тужилаштву и полицији о криминалу и корупцији у врху власти.

     Да ли је могуће да је кажњено 57 грађана који су лупали у шерпе?

     Позивам министра унутрашњих послова Небојшу Стефановића и његовог најближег сарадника директора Дирекције полиције Владимир Ребић да хитно поднесу оставке. Њихово вишедневно ћутање и избегавање да полиција интервенише у случају пријава грађана у вези са хулиганима на крововима само је још један случај у низу њиховог пропуштања да врше службену дужност и стављања на страну криминалаца. Отворено сумњам да је полиција ухапсила било кога од изгредника по крововима, а камоли 56 лица како тврди директор полиције – без икаквих доказа! Такође, не могу да верујем зашто је кажњено 57 лица која су лупањем у шерпе изражавали свој протест против ове власти у својим кућама и становима? Ово дефинитивно није нормално и води у отворену репресију власти према свим неистомишљеницима, а то је огроман број грађана Србије.   
       
     До које мере су поменута двојица челника МУП-а лажови и преваранти говори и апсолутно лажна оптужба министра Стефановића да сам у јучерашњем догађају у Народној скупштини „шутнуо полицајца“. У току свог протеста против диктатуре у скупштинској сали никоме нисам пришао, носио сам заштитне рукавице и маску, и ни на који начин никога нисам угрожавао ни физички ни здравствено, нити ми је то била намера. Управо супротно, по наредби председника Народне скупштине Маје Гојковић мени су пришли припадници Полиције из скупштинског обезбеђења и прекршили мере о физичком дистанцирању. Они су употребили силу да ме избаце из сале, иако не би смели да се мешају у политичке расправе и обрачунавају са посланицима. О свему овоме могу да посведоче бројни сведоци, као и снимци камера, али грађани преко режимских медија не могу да чују другу страну већ само лажи лажног доктора наука Небојше Стефановића који измишља да је један полицајац повређен са моје стране и да је завршио у болници.

     Истовремено, радујем се новој кривичној пријави од стране Министарства одбране против мене. Једва чекам да ме позову на саслушање јер имам доста тема о којима бих попричао са тужилаштвом и полицијом, као што су кривичне пријаве које сам због тешких кривичних дела поднео у више наврата против Александра Вучића, Александра Вулина, Небојше Стефановића, Бранка Стефановића и Владимира Ребића. Јер – ја не рушим уставно уређење већ га браним од правих уставорушитеља и криминалаца на власти. И увек изнова позивам часне професионалце и патриоте у БИА, МУП-у и Војсци Србије да ми се придруже и да заједнички вратимо државу народу.

Бошко Обрадовић, Народни посланик и председник Двери

[ngg src=“galleries“ ids=“207″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: