Један од говорника на скупу опозиције у Прокупљу био је и председник Двери Бошко Обрадовић. У истом дану када је и караван Двери под називом „Ослобођење“ посетио Прокупље, одржан је и скуп опозиције у оквиру кампање бојкота предстојећих избора.

Бошко Обрадовић се, пре свега, захвалио Прокупчанима на великој храбрости коју су исказали приликом борбе против изградње мини хидроелектрана. Истакао је и да ми данас живимо у времену лажи, издаје и распродаје Србије, а да је најбољи доказ за лажи СНС и њихове медијске машинерије исповест бивше секретарице СНС-а из Владимираца, Александре Крстић о изрежираном нападу на њу пре годину и по дана у Шапцу пред трибину Савеза за Србију, који је скован у врху напредњака.

[ngg src=“galleries“ ids=“151″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]

Председник Двери је нагласио да садашња власт у Србији издаје све националне интересе, од КиМ преко православних светиња у Црној Гори до распродаје државних привредних субјеката међу којима је последња у низу Комерцијална банка.

На крају је поручио да нам слободу и нормалан живот нико неће поклонити и да се за то морамо сами изборити, да је Александар Вучић већ пао, али да ми још увек нисмо устали. На крају, Бошко Обрадовић је истакао да се данас глас против лажи, издаје и распродаје Србије диже у Топлици и да ће се он проширити на целу Србију.

Видео снимак говора Бошка Обрадовића на скупу у Прокупљу

Инфослужба Двери