Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Narod se budi!

Na vanrednoj konferenciji za novinare u Čačku predsednik Dveri Boško Obradović govorio je o sve učestalijim napadima režima i njihovih državnih aparata na Srpski pokret Dveri i Savez za Srbiju.

„Prošle nedelje na tapetu je bio Vuk Jeremić, ove nedelje sam ja, sledeće će biti neko drugi iz Saveza. To je jasan pokazatelj da je Vučić sve nervozniji i ja razumem da je on nervozan, jer mu ne odgovara što rejting SNS pada, a rejting Saveza za Srbiju raste, ali ne može zbog svoje nervozr i nezadovoljstva da bez ikakvih dokaza napada opoziciji. Kupio je O2 i Prvu, pokušava da spreči širenje istine po Srbiji, a narod se polako budi i postaje svestan njegovih laži.“ – rekao je Obradović.


Obradović se osvrnuo i na građanski  protest koji se održao u subotu ispred platoa Filozofskog fakulteta u Beogradu.


„Mogu samo da kažem: Počelo je! Narod se budi iz sna u koji ga je ubacila naprednjačka propoganda, shvata da se za 7 godina ništa ozbiljno nije promenilo, da ne živi bolje. Preko 15 hiljada građana iskazalo je svoj bunt i pokazalo da se ne plaši. Vučiću posebno smeta što sam u Skupštini obukao žuti prsluk koji je postao simbol otpora svuda u svetu. Dokaz da Vučić gubi kompas je njegova izjava da neće poslušati nijedan zahtev čak ni da 5 miliona građana izađe na ulice. A ja vas pitam, kako se zove režim koji neće da posluša ogromnu većinu svog naroda?“ – upitao je Obradović.


Obradović je za kraj pozvao novinare i sve Dragačevce da prisustvuju na završnoj konvenciji Saveza za Srbiju Savez za Dragačevo – Milan Radičević u sali Doma kulture u Guči, s početkom u 18 časova.


 

Info služba Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: