Против председника Двери, Бошка Обрадовића одједном су поднете две кривичне пријаве – једна због исписивања поруке Бојкот на платну у Врању, а једну је поднео Вучићев циркусант Сима Спасић због твита критике Горана Весића.

        Председник Двери је истакао да га ове кривичне пројаве неће заплашити и да су и оне фарса као и платно на фасади поред зграде Позоришта у Врању на ком је исписао поруку „Бојкот!“.

        „Ово је смешан покушај вршења притиска на мене. Обе ствари због којих су поднете пројаве су део мог политичког деловања. Да ли је нормално да власт од Врања прави Потемкиново село и уместо сређивања фасада качи платно да би Вучић могао да се слика, а онда када укажемо на ту фарсу и играње са интелигенцијом грађана и преко тог платна пошаљемо политичку поруку добијамо тужбу? Па није нормално. Као ни то да се због моје поруке Весићу оглашава и диже тужбе тамо неки Сима Спасић, а Весића нема нигде да објасни грађанима зашто је уништио Београд. Ако је за њих претња то што стално истичем да ће морати законски да одговарају нека знају да при том ставу остајем“ – рекао је Обрадовић.