Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Neka se pripreme Simonović, Babić, Mitrović i Vučić

Milutin Jeličić Jutka je simbol političkog preletača, političkog kriminalca i nasilnika nad ženama u politici i na javnoj funkciji. On je Vučićeva slika i prilika na lokalnom nivou.

Služio je svim režimima i uprkos svemu što je čitava Srbija saznala o njemu i dalje pokušava da opstane na funkciji. Mi mu to, naravno, nećemo dozvoliti. Ukoliko za 7 dana predsednik skupštine opštine Brus ne zakaže skupštinsku sednicu na kojoj će se konstatovati ostavka Jutke i pokrenuti procedura za izbor novog predsednika opštine – organizovaćemo demonstracije ispred sedišta opštine Brus.


Isto važi i za Dragoljuba Simonivića, predsednika opštine Grocka koji ako sutra (petak) do 15 časova ne podnese ostavku kao što je obećao Aleksandar Vučić – organizovano dolazimo na demonstracije ispred sedišta opštine Grocka u ponedeljak u 12 časova.


Svi ovi uzurpatori državnih funkcija moraju da odu. Jedini način da ih smenimo jesu protesti, I to ispred njihovih vrata,. Da nas​ bolje čuju i da nas bolje vide, pošto ignorišu sve opravdane zahteve protesta u 100 gradova i opština Srbije. Idemo dalje.​


Neka se pripreme Zoran Babić, koji​ još uvek nije podneo ostavku na mesto vd. direktora Koridora Srbije, a zatim​ Željko Mitrović i Aleksandar Vučić. Jedina državna ustanova u kojoj​ treba da ostanu jeste zatvor.​


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: