Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Normalna cena goriva ili „žuti prsluci“ i u Srbiji

U Narodnoj skupštini Republike Srbije predsednik poslaničke grupe Dveri Boško Obradović postavio je poslanička pitanja koja se tiču uloge francuskog obaveštajca Arnoa Danžana o tajnim dogovorima Beograda i Prištine, zatim se osvrnuo na „žute prsluke” u Francuskoj, kao i na trenutno stanje u Crnoj Gori i antisrpskoj histeriji koja je tamo eskalirala.

Prilikom obraćanja, Obradović je nosio „žuti prsluk“ u znak solidarnost sa francuskim narodom koji je ustao protiv podizanja cene goriva i Makronove katastrofalne dosadašnje politike.


„Pre svega da postavim pitanje predsedniiku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću zašto već 4 dana ćute na sve ono što se dešava u Crnoj Gori gde se hapse srpski političari, gde se preti daljim hapšenjem ostlalih opozicionih lidera, koji su naravno Srbi, gde se progoni srpski jezik, srpsko pismo i srpska crkva i gde već 4 dana nemamo nijednu reakciju države Srbije na ovako skandalozno ponašanje mafijaškog režima Mila Đukanovića“ – upitao je Obradović.


On je istakao da je Đukanović Vučića uveo u svet obaveštajnih struktura Zapada i dao mu prve pare i kontakte kako bi došao na vlast uz pomoć zapadnih mentora i da je to razlog Vučićevog ćutanja na dešavanja u Crnoj Gori.


Obradović je upitao Vučića i da li zna ko je Arno Danžan i da li s njim pregovara o takozvanom razgraničenju, odnosno priznanju nezavisnog Kosova. On je upozorio javnost da je Danžan poznati fransuski obaveštajac i prijatelj Hašima Tačija. Pregovori sa Danžanom se sastoje iz toga da takozvano Kosovo dobije gotovo celu teritoriju Kosova i Metohije, plus opštinu Preševo do jedan kilometar do Koridora 10 i autoputa i deo opštine Bujnovac, a za uzvrat koji metar dela Kosmeta da pripadne Srbiji.


Obradović je naglasio da nema ragraničenja bez priznanja nezavisnog Kosova i da smo se mi već razgraničili sa Albanijom 1927. godine i nikavog razgraničenja između nas i Albanaca više neće biti.


Obradović je za kraj obukao žuti prsluk, iskazujući na taj način protest protiv nakaradne cene goriva u Srbiji i ukazao na to da Markon, veliki Vučićev „prijatelj“, danas pregovara sa „žutim prslucima“, iako su spalili pola grada, a da aktuelna vlast neće da pregovara sa svojim građanima koji mirno i dostojanstveno protestuju i traže normalnu cenu goriva, već ih prekršajno kažnjava.


„Hoćemo normalnu cenu goriva ili ćete dobiti žute prsluke na ulicama Beograda i Srbije“ –  upozorio je Obradović na kraju.


 

Info služba Dveri
Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: