Српски Покрет Двери - Лого
Search

У време кризе подржимо комшију домаћег предузетника, мале домаће радње, купујмо домаће у великим продавницама и на пијацама директно од наших сељака.

     Актуелна, прелазна Влада Србије једна је од ретких у свету која грађанима угроженим пандемијом није пружила никакву додатну и континуирану помоћ са циљем ублажавања страшних економских и социјалних последица пандемије. Ни породице са децом и ниским примањима, ни више од 350.000 људи који примају минималну зараду, ни милион пензионера са пензијом мањом од просечне, ни незапослени, ни гладни и неухрањени којих је у Србији сада 400.000 или 4,6% од укупног броја становника – нису добили никакву помоћ државе. Али за то време стране мултинационалне компаније и даље се обилато субвенционишу из државног буџета који пуне грађани Србије. Док стране компаније и даље добијају на поклон милијарде наших пара – мали домаћи привредник пропада, отпушта запослене и затвара радње.
[ngg src=“galleries“ ids=“327″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Пошто не можемо да се ослонимо на сопствену Владу – морамо се ослонити једни на друге и међусобно помагати. Кључна реч у овој кризи постаје социјална солидарност и помоћ ближњима који су угрожени по било ком основу, али и подршка домаћим предузетницима. Српски покрет Двери покреће акцију солидарности са угроженим домаћим привредницима и позива грађане Србије да куповином домаћих производа подрже комшију домаћег предузетника и мале домаће радње. „БУДИМО СОЛИДАРНИ“ – купујмо домаће у великим продавницама и на пијацама директно од наших сељака произвођача. Куповином њихових производа помажемо домаћим предузетницима, малим трговинама и малим пољопривредним газдинствима како би могли да преживе тешко време кризе, а то су наше комшије, пријатељи и рођаци. Исто треба да се односи и на пружаоце различитих услуга у комшилуку: занатске радње, фризере, козметичаре, фитнес инструкторе и угоститеље, све наше вредне људе који се боре и раде у тешком времену.

Будимо солидарни у време кризе – КУПУЈМО У КОМШИЛУКУ – КУПУЈМО ДОМАЋЕ – ПОДРЖИМО ДОМАЋЕГ ПРЕДУЗЕТНИКА!

Бошко Обрадовић
Председник Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: