Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Ovo je kraj lažnog patriotizma SNS – Aleksandar Vučić da podnese ostavku

Fotografije vodećih ličnosti SNS sa Kosova i Metohije na jahti u Budvi – koje su se pojavile u javnosti – predstavljaju kraj propagande lažnog patriotizma vladajućeg režima u Srbiji.

Na tajnom snimku sa glavnim lobistom za nezavisno Kosovo i aktuelnim ministrom spoljnih poslova lažne države Kosovo Bedžetom Pacolijem nalaze se ljudi od najbližeg poverenja Aleksandra Vučića – Goran Rakić, predsednik Srpske liste, i Milan Radojičić, potpredsednik Srpske liste, ispostave SNS na KiM. Na jednoj od slika se vidi da je ovom tajnom sastanku prisustvovao i treći muškarac koji može biti Zvonko Veselinović, kontroverzni biznismen sa KiM. Tema ovog sastanka iz 2017. godine očito je bila podrška Srpske liste formiranju vlade ratnog zločinca Ramuša Haradinaja i dobijanje tri ministarska mesta za Vučićevu Srpsku listu.


Da li bilo ko može da poveruje da su ovi lični prijatelji braće Vučić i politički aktivisti SNS sa KiM mogli otići na ovakav tajni sastanak bez Vučićevog odobrenja? Zar ovo nije dovoljan dokaz da su sve patriotske priče SNS najobičnija laž i da se iza scene sve vreme vode razgovori i dogovori sa kriminalcima i ubicama iz OVK o zajedničkoj saradnji na nezavisnosti Kosova? Da li će Vučić ponovo garantovati za Milana Radojičića kao u slučaju ubistva Olivera Ivanovića? Da li se isti ovakvi razgovori i dalje vode iza zatvorenih vrata po svetskim metropolama, a tema im je priznanje nezavisnosti Kosova od strane Vučićevog režima?


Da ima poštenja i časti, Aleksandar Vučić bi danas izašao pred javnost i podneo ostavku na sve državne i stranačke funkcije. Njegova dva najbliža saradnika, koje je pre nekoliko dana javno podržao na lažnim izborima lažne države Kosovo, snimljeni su u otvorenom činu izdaje. Ovo je kraj svih priča o patriotizmu SNS i Srpske liste. Ovo je trenutak kada treba definitivno raskrinkati lažni patriotizam vladajućeg režima i pozvati na krivičnu odgovornost sve one iz SNS koji godinama unazad rade na prihvatanju okupacije i predaji dela naše državne teritorije.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: