Српски Покрет Двери - Лого
Search

Лажни доктор наука Небојша Стефановић, актуелни министар унутрашњих послова у Влади Републике Србије, пример је личности која никада не би смела да се нађе на највишим државним положајима. У питању је човек који је своју политичку каријеру почео као ТВ бот Александра Вучића и учинилац кривичног дела фалсификовања јавне исправе тако што се води да је завршио инострани факултет у Лондону за који је потврђено да никада није ни постојао.

     Колико је потпредседник Владе лицемер и преварант најбоље говори најновији пример где обећава да ће бити испитан случај прекорачења овлашћења у употреби физичке силе за време полицијског часа од стране једног полицајца на дужности, а на посао је он лично вратио свог кума Горана Папића, заменика начелника СБПОК-а који је 22. новембра брутално пребио на улици у Београду у сред бела дана др Дејана Пејовића. После кратке суспензије бивши конобар Горан Папић је од стране свог кума и министра, који га је и запослио у МУП-у без дана полицијске школе, враћен на посао а да против њега није покренут кривични поступак за брутално прекорачење службених овлашћења.

Ових дана смо из више одвојених страних медијских извора из Аустрије, Немачке и Русије коначно добили потврду да је истина све оно о чему је Српски покрет Двери месецима уназад говорио у вези са постојањем тајног уговора између Владе Србије и Владе Аустрије о враћању свих миграната, који не добију азил у Аустрији, назад у Србију. Како се испоставило, овај уговор је потписао управо Небојша Стефановић 24. априла 2019. године са бившим аустријским министром унутрашњих послова Хербертом Кицклом, који је и први проговорио у јавности о постојању овог тајног уговора између две владе. На основу одговора Министарства унутрашњих послова Аустрије на посланичко питање тамошњих чланова Парламента сазнали смо и да „о међусобним правима и обавезама које дефинише радни споразум је договорена обострана ћутња“.

Ко је за ово икада гласао? Када је наша Влада донела ову одлуку? Да ли је Народна Скупштина дала одобрење за потписивање овог међународног уговора? Да ли су грађани Србије питани на референдуму да се изјасне? Откуда право Небојши Стефановићу да се у име државе Србије обавезује на овакво нешто и трајно насељава мигранте у Србију?

Небојша Стефановић је вођа само једног од неколико главних криминалних кланова унутар владајуће СНС. У његовом клану су поред поменут кума Горана Папића и контровезни бизнисмен Александар Папић, државни секретар МУП-а Милосав Миличковић, као и тајкун и бивши директор „Коридора Србије“ Дмитар Ђуровић, још један од кумова Небојше Стефановића. Посебан сектор унутар Стефановићевог клана чине трговци оружјем: Бранко Стефановић, министров отац, Горан Тодоровић, власник фирме „ГИМ“ и сувласник више фирми са Бранком Стефановићем, Југослав Петковић, директор јавног предузећа „Југоимпорт СДПР-а“, који је у своје време био сувласник дневног листа „Правда“ са министровим братом Немањом Стефановићем и Младен Петковић, бивши директор „Крушика“ из Ваљева и садашњи директор „Застава оружја“ из Крагујевца, који је омогућио пљачку државне фирме за рачун богаћења Стефановићевог клана.

Србија не може изаћи из кризе у којој се налази док се не обрачунамо са овим криминалним круговима на власти који су усавршили све методе криминала и корупције, а потписивањем тајних уговора са страним државама довели у питање националну безбедност. Нема и неће бити правих политичких промена све док криминалци у власти не буду кривично одговарали за све што су радили у протеклих осам година и завршили у затворима на вишегодишњој робији.

 

Видео изјаву Бошка Обрадовића можете погледати овде:

 

Бошко Обрадовић

Народни посланик и

председник Српског покрета Двери

 

Фото: Бета

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: