Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Pozivam dr Nebojšu Stefanovića na TV duel

Najbolji način da se javnost uveri ko je u pravu u vezi sa aferom Megatrend aktuelnog potpredsednika Vlade Nebojše Stefanovića jeste da se organizuje TV duel na kome bismo obojica doneli svoje diplome.

Pozivam dr Nebojšu Stefanovića da – ako nema šta da krije – izađe na direktan TV duel i neka bira televiziju, voditelja i termin. Mislim da je javni medijski servis pravo mesto za ovakve debate i da RTS ima obavezu da organizuje ovo sučeljavanje. Ja bih poneo sve svoje dokaze da ministar policije nije završio fakultet i da se lažno predstavlja kao doktor nauka, a drugi čovek SNS bi doneo svoje dokaze da je regularno završio svoje studije, dok bi građani mogli da sami zaključe šta je istina.​


Ako predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost odbije ovu ponudu za više nego pošten medijski duel – onda je to samo još jedan dokaz da su naša saznanja tačna i da je falsifikovao diplomu. To će onda videti i čitava javnost, jer onaj ko je pošteno završio fakultet nema razloga da ne pokaže javno svoj indeks. Ako toga nema ostaje jedino ostavka. G. Stefanoviću, birajte – TV duel da dokažete ispravnost svoje diplome ili ostavka!


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: