Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Pozivam građane na sutrašnji protest u Kruševac

Predsednik poslaničke grupe Dveri Boško Obradović pitao je ministra unutrašnjih poslova koliko ljudi se odselilo iz opštine Lučani u poslednje četiri godine vlasti SNS i SPS, a koliko se članova SNS iz drugih opština doselilo u poslednjih nekoliko meseci da bi glasali na lokalnim izborima 16. decembra?

Iza SNS ostalo je mnogo neispunjenih obećanja: nema 1000 novih radnih mesta, nezavršena sportska hala i bazen u Lučanima, Osnovni sud koji nije vraćen u Guču, malinari koji su ostavljeni na cedilu… Posebno je citirao Vesnu Stambolić, aktuelnog predsednika opštine Lučani, koja je za Slobodana Jolovića, poverenika SNS za Dragačevo, rekla da je „uništio opštinu Lučani“.


„I šta zaposleni u drugim opštinama rade u radno vreme u predizbornoj kampanji u Lučanima, njih preko 100 iz Vršca, Sombora, Pančeva i Novog Sada koji su smešteni u hotelu Park u Ivanjici i svakodnevno već mesec dana obilaze dragačevska domaćinstva i kupuju glasove?“ – upitao je Obradović.


Predsednik Dveri je takođe pitao zašto se još uvek ne zna identitet batinaša koji su pokušali da ubiju Borka Stefanovića i ko se krije iza inicijala M. Ž, D. G. i M.S, kao i ko su nalogodavci?


Obradović je na kraju pozvao građane da dođu na sutrašnju protesnu tribinu u Kruševcu u 19 časova u Beloj sali i da svi zajedno pokažemo da Kruševac nije zabranjeni grad i da diktatura aktuelne vlasti neće proći. 


 

Info služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: