Српски Покрет Двери - Лого
Search

Председник Двери, Бошко Обрадовић одржао је КЗН испред Привредног суда где је у 12 часова требало да буде одржано рочиште поводом тужбе Српског покрета Двери против лица која су опљачкала финансијску и интернет имовину Двери.

Лидер Двери је истакао да је судија Мирјана Гитарић заказала рочиште, али је напрасно пре неколико дана донета одлука којом се Провредни суд у Београду проглашава ненадлежним. Он је истакао да је то још једна у низу нелогичности у овом случају, а да је највећа нелогичност то што надлежни органи већ више од месец дана одбијају да донесу привремену меру замрзавања средстава која су скинута са рачуна Двери до судског епилога и спрече даље пљачкање блокадом спорних меница.

 

 

Након одржане КЗН Бошко Обрадовић је, заједно са својим сарадницима, ушао у суд како би потражио судију Мирјану Гитарић и присуствовао заказаном рочишту. Међутим, по уласку у суд утврђено је да судија Гитарић није на свом радном месту, а да присутни запослени немају образложење зашто рочишта нема.

„Нама не преостаје ништа друго него да идемо до председника суда и разговарамо са њим“- рекао је Обрадовић, међутим ни тамо није наишао на разумевање.

„Како је могуће да суд закаже рочиште, а онда се пар дана пред рочиште прогласи ненадлежним. О чему се овде ради? Ово је пример криминално коруптивног судства. Ја се сада овде обавезујем да ће промена система значити лустрацију свих криминалаца у српском тужилаштву, правосуђу и БИА. Ово је само почетак наше борбе. Следећи које ћемо посетити су они који су притворили узбуњивача из Крушика, Александра Обрадовића.“- рекао је лидер Двери.

 

Инфо служба Двери

 

 

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: