Лидер Двери, Бошко Обрадовић био је данас испред фабрике Крушик како би пружио подршку узбуњивачу Александру Обрадовићу и поручио да сви који су учествовали у његовом хапшењу треба да одговарају.

Он је истакао да је то што је Обрадовић указао на малверзације у Крушику прави подвиг. „Он је истински борац против криминала и корупције који свима нама који се бавимо политиком може да буде узор једне изузетне грађанске храбрости. Ми сви имамо обавезу да га подржимо и тражимо његову слободу и пуштање из кућног притвора а они на које је он указао треба да буду предмет кривичног гоњења“ – рекао је лидер Двери.

Бошко Обрадовић сматра да поступањем у Крушику, који води кадар СНС а директно је уплетен отац министра Стефановића, Бранко Стефановић директно губи држава Србија и њени грађани и да се томе мора стати на пут. По њему Крушик је пример како се уништава државна фирма а богате приватне фирме у власништву људи из СНС и како се запошљавају страначки кадрови и урушава фирма и запослени.

Председник Двери је обећао да ће одговарати сви који су одговорни за хапшење узбуњивача Александра Обрадовића и штите криминал, било да су полицајци, судије, тужиоци.

 

Инфо служба Двери