Српски Покрет Двери - Лого
Search

Криминални кругови, епизода 6: Југослав Петковић и Милинко Величковић

У 6. епизоди серијала „Криминални кругови“ бавићемо се са још два истакнута члана клана Небојше Стефановића у СНС: Југославом Петковићем, директором „Југоимпорт СДПР“, најважнијом државном компанијом за продају оружја, и Милинком Величковићем, секретаром за привреду у градској управи града Београда.

     Југослав Петковић је пословни ортак Немање Стефановића, брата Небојше Стефановића, још од 2007. године када су били сувласници дневног листа „Правда“, заједно са Николом Петровићем кумом Александра Вучића, који је заправо стајао иза ових дневних новина. Ана Стефановић, садашња или бивша жена Небојше Стефановића, била је директор „Правде“, која је своје излажење завршила стечајем, са милионским губицима и неисплаћеним потраживањима пословних сарадника. Чим је СНС дошла на власт 2012. године, а Александар Вучић постао министар одбране, Југослав Петковић је постао СНС директор „Југоимпорт СДПР“.

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Милинко Величковић је бивши полицајац и телохранитељ Миће Јовановића, власника и ректора Универзитета Мегатренд, који је под сумњивим околностима дипломирао и докторирао на овом приватном универзитету, где је једно време изгледа био и асистент. Био је и директор ТВ Метрополис, која је такође у власништву Миће Јовановића. Почео је као шеф СНС за Нови Београд, а данас је градски секретар за привреду у Београду.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Постављам следећа питања поменутим члановима СНС и јавности:

Позивам Тужилаштво и Полицију да испитају пословање „Југоимпорт СДПР“ и тајног друштва „Правда“ за које је везано богаћење породице Стефановић: Бранка, Небојше, Немање и Ане Стефановић, као и Југослава Петковића и Бранислава Пространа, директора и заменика директора „Југоимпорт СДПР“, такође високих функционера СНС. Тражим хитно хапшење Бранка и Небојше Стефановића због учешћа у трговини оружјем и штете која је нанета „Крушику“.

 

 

 

[ngg src=“galleries“ ids=“70″ display=“basic_slideshow“]

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: