Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović tražio sednicu na temu prebijanja Borka Stefanovića i prihvatio TV duel sa Vučićem

Obradović je pitao kada će se održati sednica skupštine na temu KiM. „Danas na svim naslovnim stranama imamo Edija Ramu koji sprovodi politiku Velike Albanije pa mislim da je vreme da na posebnoj sesnici raspravljamo i o dometima spoljne politike Aleksandra Vučića i o tome šta radi njegov prijatelj Edi Rama“. – rekao je Obradović.

Predsednik Dveri je pitao i kada će se održati sednica na temu pokušaja ubistva Borka Stefanovića. „Kriminalci bliski vlasti ne samo da su krenuli u obračun sa liderima opozicije već i sa policajcima na službenoj dužnosti. Tražim imena počinioca, a ne samo inicijale kako ne biste mogli da izbrišete sa interneta sve njihove veze sa SNS“ – rekao je on.


Predsednik Dveri je obavestio javnost da će prihvatiti poziv Alelsandra Vučića koji je juče u emisiji Oko obećao tv duel sa liderima opozicije. „U toku dana ću poslati dopis RTSu i SNSu da ih informišem da prihvatam poziv na tv duel i da očekujem njegovo što skorije održavanje“ – kazao je Obradović.


On je pitao Anu Brnabić da li je potrebno da kao u Francuskoj obučemo žute prsluke i izađemo na ulice ili će Vlada smanjiti cenu goriva da bi omogućila normalan život u ovoj zemlji.


Pored ovoga Obradovića je zanimala sudbina nemačke kompanije Ser fud iz Smedereva. „Da li će nas Vučić obavestiti o tome zašto je kompanija kojoj je grad izgradio halu od 300 miliona a Vučić lično uručio ključeve naprasno nestala iz Srbije? Obećali su 300 radnih mesta, imali samo 25 i nakon toga stavili katanac na vrata i isparili. Da li je to sudbina svih lažih investicija o kojima nam Vučić govori“?- rekao je Obradović.Info služba Dveri
Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: