Лидер Двери Бошко Обадовић говорио је данас на протесту подршке узбуњивачу Александру Обрадовићу у Ваљеву

        „Заборавимо све друге теме. Ово је најважнија тема данас“ – рекао је Обрадовић. Он је говорио о стању у Крушику од доласка СНС на власт.

        „Када је СНС преузео власт, не само да су у Крушику могли да се запосле само чланови СНС и то они са Уба по линији Дарка Глишића, не само да су отказали свим дотадашњим добављачима, него је као финале дошла продаја наоружања приватним фирмама по невероватним ценама. Профит одлази приватницима повезаним са СНС а Крушик пропада. Да ствар буде гора ове приватне фирме дугују Крушику.“- изнео је лидер Двери.

        По његовим речима управо су се зато окупило. „Да бисмо показали зубе и прикључили се том храбром чину Александра Обрадовића. Да бисмо рекли: и ја желим да будем храбар као Александар Обрадовић. И ја желим да будем узбуњивач“- рекао је Обрадовић и поставио питање Загорки Доловац када ће ухапсити Небојшу и Бранка Стефановића.

        Он је позвао на потпуну узбуну и рекао да грађани не треба да се смире док се не види крај ове криминалне власти.

        „Не могу све да нас ухапсе. Не могу све да нас униште. Само је потребно да изађемо на улице и да победимо страх. Узбунимо се.“- поручио је председник Двери.

 

[ngg src=“galleries“ ids=“30″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″]