Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Vlada pobegla od pitanja Dveri: Vučić-brat-kumovi-lopovi

Klon Aleksandra Vučića, Ana Brnabić, u dogovoru sa Majom Gojković, ponovila je scenario od pre tačno godinu dana, da i taj jedan put kad odgovaraju na poslanička pitanja, vešto manipulišu vremenom tako da najveće opozicione poslaničke grupe nikad ne stignu na red. Bez obzira na to, Gojkovićeva je isključila Obradovića zbog držanja plakata sa natpisom Vučić-brat-kumovi-lopovi, iako nije ni imao priliku da govori.

Koliko je Vlada Aleksandra Vučića, a ne Ane Brnabić, jedna bahata ali i uplašena Vlada, najviše se pokazalo kroz izbegavanje prilike da predstavnici najvećih opozicionih poslaničkih grupa, među kojima i Dveri, nisu dobili priliku da postave poslanička pitanja Vladi poslednjeg četvrtka u mesecu.

Još na početku instituta poslaničkih pitanja Vladi mogla se prozreti namera Vlade i Maje Gojković da se izbegnu pitanja opozicije. Tako se i dogodilo. Maja Gojković je namerno pokušala da kukavički podmetne javnosti u direktnom TV prenosu da se Boško Obradović ponaša neprimereno, optužujući ga da je „davio“ narodnog poslanika SNS-a Marka Atlagića, kojeg inače nije opomenula zašto sedi van svog mesta,već ga je i poslala na drugu stranu sale da špijunira opoziciju. Vrhunac se desio kada je Gojkovićeva, nakon dve opomene, izrekla meru isključenja sa sednice Bošku Obradoviću zbog „fizičkog nasrtaja plakatom“ na poslanika opozicije Đorđa Vukadinovića!


Pravi razlog je naravno nešto sasvim drugo: Na plakatu u direktnom prenosu iza poslanika Vukadinovića videla se istina koja je sakrivena od očiju javnosti: Vučić-brat-kumovi-lopovi.

Ova istina sve je jasnija građanima Srbije i zato je Gojkovićeva ekspresno i na najbrutalniji način prekinula sednicu.

Ovo su pitanja koja Boško Obradović nije uspeo da postavi Vladi Aleksandra Vučića u liku klona Ane Brnabić, a jasno je i zašto:

PITANJA ZA PREDSEDNIKA VLADE ALEKSANDRA VUČIĆA I MINISTRE KOJI SE OSETE PROZVANIM

Prvi put posle godinu dana od poslednjeg dolaska Vlade u Narodnu skupštinu i posle velikog jubileja kojim je nedavno šesti put obeleženo 100 dana iste Vučićeve Vlade, iako nema četiri ministra i predsednika Vlade, posebno što nema ministra Vulina zbog bolesti tetke i što nisu prisutni svi kompletni idioti iz Savamale, postavljam sledeća pitanja:

1.Kada će biti donet Zakon o ispitivanju porekla imovine svih političara i tajkuna od 1990. do danas?

2.Kada će prezadužene porodice moći da reše pitanje zelenaških kredita indeksiranih u švajcarskim francima?  

3.Kada će banke prestati da nam gule kožu s leđa putem valutnih klauzula i protivzakonitih provizija?

4.Kada će javni izvršitelji prestati da izbacuju ljude na ulicu iz porodičnih domova i uzimaju ogromne pare sirotinji?

5.Kada će ratni vojni veterani dobiti svoj zakon kojim će biti zagarantovana njihova prava?

6.Kada će seljaci dobiti pomoć Vlade nakon poljoprivredne godine koju su obeležile elementarne nepogode i veliki gubitak u prinosima?

7.Kada će preko 100.000 radnika dobiti svoja potraživanja po kojima im se duguju zarađene plate i povezan radni staž – posle 6 godina lažnih obećanja SNS?

8.Kada će tema Kosova i Metohije biti na dnevnom redu Narodne skupštine i da li je tačno da ste ucenjeni od strane onih koji su Vas doveli na vlast da morate da završite sa Kosovom u toku 2018? 

9.Kada će više od 700.000 penzionera dobiti ono što im je opljačkano u prethodne tri godine? Kada će prestati da važi Zakon kojim su smanjene penzije? Kakvo je to povećanje penzija kad ih i dalje svakog meseca smanjujete nekima i za 25%?

10. Da li Vučićevi kumovi Nikola Petrović i Nenad Kovač imaju privatne prislušne centre u Beogradu putem kojih slušaju razgovore i ucenjuju ljude po Srbiji? Na kojoj državnoj i stranačkoj funkciji se nalazi Andrej Vučić pošto kadrira i reketira po Srbiji? Da li planirate da Aleksandra Vučića izaberete za doživotnog predsednika i da njegov rođendan postane državni praznik, a njegovoj tituli predsednika se pridoda – Njegovo Veličanstvo Bog Sunca, najveći sin svih partija na vlasti i lažne opozicije oličene u Čedi, Čanku i Šešelju? 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: