Boško Obradović: Vlast svakog dana veša opoziciju na naslovnim stranama

Na vanrednoj KZN u Čačku Boško Obradović je izjavio da vlast pokušava na sve načine da skene pažnju sa činjenice da se protesti održavaju u preko 50 gradova i opština u Srbiji i sa činjenice da se tajni pregovori Vučića i Tačija bliže kraju.

„Jedini ko ima interes da se ubace provokatorski elementi je vlast da bi diskreditovala proteste. Mene ne interesuje ko je doneo vešala na proteste, da li je to član SNS kao što tvrde na društvenim mrežama ili član Dveri, kao što tvrde režimski mediji. Interesuje me po čijem nalogu je to urađeno, a sigurno nije po nalogu vrha pokreta Dveri. Mi smo hrišćanska organizacije koja ima tradiciju dugu 20 godina i koja nikad nije pozivala na bilo kakvo nasilje, a kamoli vešala koja su simbol nacističke okupacije protiv koje smo se u Drugom svetskom ratu borili“ – rekao je Obradović.


Obradović je pitao da li to što ovo pripusuju Dverima znači da sve zločine koje su počinili ljudi koji su članovi ili funkcioneri SNS treba sada pripisati Aleksandru Vučiću i SNS. „Onda Vučić treba da podnese ostavku zato što je predsednik opštine Grocka koji je naručio ubistvo novinara član glavnog odbora SNS ili zato što je predsednik opštine Brus optužen za napastvovanje žena takođe funkcioner SNS.“ – smatra Obradović.


„Mi smo svakog dana obešeni od strane režimskih medija na naslovnim stranama. Kada će odgovarati oni koji su pravili spotove protiv Olivera Ivanovića i crtali metu Ivanoviću koji je na kraju i ubijen. Kada će se otkriti ko je kriv za te spotove?“ – pitao je Obradović.


On je zaključio da sve što se u poslednjih 24 sata dešava ima za cilj da građane uplaši i da ih odvrati od protesta ali da vlast u tome neće uspeti. „Biće nas još više na ulicama. Ovde više nismo bitni mi političari iz opozicije, ovde se dogodio narod kome je dosta ponižavanja i laži.“ – rekao je Obradović.


 

Info služba Dveri