Boško Obradović: Vučić je zvezda rijalitija, a Marijan Rističević njegovo pravo lice u Skupštini

Narodni poslanik i šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović odgovorio je danas na napade u Skupštini i napade Aleksandra Vučića na GO SNS na Dveri i Savez za Srbiju.

„Aleksandar Vučić je majstor rijalitija. Čitav njegov nastup je rijaliti šou. Njemu je mesto u Zadruzi 2 i u Parovima zajedno sa Rističevićem i Šešeljom, a ne na funkciji predsednika Srbije.“ – rekao je Obradović.


On je istakao da mu je posebno drago što je Marijan Rističević priznao da on stoji iza krivičnih prijava protiv njega i Dveri, kao i svih napada na Dveri na Internetu koji traju već dva meseca neprestano. „To je najbolji dokaz da se radi o glupostima i monstruoznim lažima, kad iza njih stoji rijaliti zvezda Farme i Vučićevo lice zaduženo za napade na opoziciju u Narodnoj skupštini.“- smatra Obradović.


Po njemu je neshvatljivo da predstavnici režima i režimskih medija svakodnevno napadaju lidere opozicije a da niko od njih nikada i nigde nema pravo da odgovori na sve ove laži i klevete, ni u Skupštini ni na medijima.


„Već 8 meseci nijedan lider opozicije nije gostovao niti na jednoj beogradskoj TV sa nacionalnom frekvencijom. Zato će Savez za Srbiju staviti fokus na RTS kome ćemo se ovih dana zvanično obratiti i zatražiti prostor za opoziciju koji nam sleduje. Jer i građani koji glasaju za opoziciju plaćaju pretplatu za RTS i imaju pravo da znaju sve, pa i šta imaju da kažu njihovi politički predstavnici iz opozicije ovoj vlasti u Narodnoj skupštini i van nje.“ – rekao je Obradović.Informativna služba Dveri