Српски Покрет Двери - Лого
Search
Boško Obradović: Zašto sam šetao Stazama Vučićevih laži

Pre odlaska na Plato u 18 časova, predsednik Dveri je odlučio da prošeta od TV Pink do REMa i Informera, pa zajedno sa građanima na protestu i do RTS, kako je on rekao Stazom Vučićevih laži i da kroz taj performans pokaže podršku zahtevu protesta koji se odnosi na slobodu medija.

„TV PINK je izvor a RTS utoka medijskih problema u kojima se nalazimo. TV PINK je srce Vučićevog sistema koji će braniti tenkovima ako zatreba. To nije televizija već propagandni centar. Vučić će pre izdati Kosovo nego što će dati Pink.“ – rekao je Obradović.


On je prisutnima pokazao lutke Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića jer su po njemu oni dva ključna lika tragedije u kojoj živimo.


„Srbijom se vlada putem rijaliti šoua, a jedan od najvbećih je onaj koji traje 24 sata, a to je politika AV. REM je problem zato što ne radi svoj posao i dozvoljava zloupotrebu svih televizija sa nacionalnom frekvencijom u propagandne svrhe vlasti. Informer je medijsko smeće koje treba da završi u kanti. RTS je bruka srpskog novinarstva, a Bujošević i Stefanović najgore sluge svih vlasti. Bez slobode medija u Srbiji nema slobodnih izbora i zato se prvo za ovo moramo izboriti da bi u Srbiji došlo do bilo kakvih političkih promena.“ – rekao je Obradović.


On je ispred Pinka ponovio da će u Srbiji nastupiti političke promene kad Željko Mitrović završi u zatvoru, a TV PINK bude oduzeta nacionalna frekvencija.


„Ali Željko Mitrović sve ovo ne bi mogao da radi da nema Aleksandra Vučića. Zato ovom medijskom turom nosim i lutku AV u robijaškom odelu i donosim je na protest kao novu temu, temu svih tema: kada će oni koji nas pljačkaju, lažu i ponižavaju konačno završiti u zatvoru.“ – istakao je on.


 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: