Boško poručio iz Ivanjice: Vučiću, razgraničićemo te sa foteljom

Lider Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, govorio je na protestu 1 od 5 miliona, šestom po redu održanom u Ivanjici.

Organizator protesta najavio je Obradovića sledećim rečima: „Diplomirani filolog, borac protiv rijaliti Srbije, čovek koji svima kaže šta mu je na srcu, veliki rodoljub”, posle čega je lider Dveri pozdravljen gromoglasnim aplauzom.


„Bog pomogao građani Ivanjice, čestitam vam što ste se suprotstavili diktaturi. Pošto ste poznati po Nušićijadi, dužan sam da vam kažem nekoliko rečenica u stilu velikog Branislava… Bila jedna zemlja gde je premijerka postala tata i u toj neobičnoj zemlji ministar vojni, koji je sa 50 godina služio vojni rok, i to svega 15 dana, a to je taj isti ministar kome je tetka iz Kanade kupila stan, jer drugačije nije mogao da dokaže poreklo novca. Tu je i ministar finansija koji ima 24 stana i plagirani doktorat. Predsednik skupštinskog odbora za poljoprivredu je jedan Marjan Rističević, koji od svog poznavanja ima samo učešće u rijalitiju Farma“, ocenio je lider Dveri.
Obradović, rodom Čačanin, svoje komšije iz Ivanjice podsetio je ko ovaj kraj predstavlja u medijskom sistemu Srbije.


„Naša Ivanjica i naš Čačak iznedrili su mnoga velika imena u srpskoj istoriji, poput vojvode Petra Bojovića i đenerala Draže Mihajlovića, ali ova novija vremena izdvajaju tri čoveka. To su Dragan Bujošević, Dragan Vučićević i Željko Mitrović, koji u svojim medijima podržavaju odluke Aleksandra Vučića da svoju zemlju daje strancima, umesto da ulaže u domaću privredu“.


Takođe, predsednik Dveri objasnio je Ivanjičanima kakvi su sledeći koraci.


„Na čelu te iste države je i predsednik, koji nije normalan. Pošto se on zalaže za razgraničenje, odnosno izdaje, očigledno je da se razgraničio i sa zdravim razumom, pošto je svoje pristalice pozvao da se fizički razračunaju sa svojim sugrađanima koji misle drugačije. Iz Ivanjice poručujem Vučiću: Mi ćemo tebe razgraničiti sa foteljom i slobodom. Opozicija se ujedinila, nema nazad, 13. aprila idemo svi za Beograd i ostajemo dok ne ispuni naše uslove. Vučiću, ti nisi budućnost Srbije, ti si prošlost. Kampanju si započeo u Vranju, a završićeš u Kovinu ili Požarevcu“ zaključio je Obradović.

 


Info služba Dveri