Српски Покрет Двери - Лого
Search

Мајсторе Кон, огласите се о надрилекарству Жељка Митровића уместо што забрањујете слободу мисли једног Новака Ђоковића или нападате СПЦ о Васкрсу!

Заиста не знамо како др Кон и други лекари више постижу оволика гостовања на режимским телевизијама по цео дан. Сада је већ свима поприлично јасно да је Кризни штаб од тренутка затварања конференција за медије за присуство новинара прешао у функцију Изборног штаба Српске напредне странке. Изјаве које дају чланови овог пропагандног штаба, а посебно њихов вођа др Кон, наједанпут су промениле тон и сада више нема СМС порука о масовном умирању као у Италији и Шпанији и затварања грађана у четири зида четири дана, већ све може јер Александру Вучићу треба брз излазак из епидемије ради хитног организовања избора пре лета. 

Кризни штаб се већ одавно не бави здравственим проблемима нити психолошким последицама ванредног стања на све наше породице, већ је од плашења и окривљавања народа прешао на припреме за изборе.

Режимска „струка“ се такође није огласила поводом скандалозног надрилекарског понашања највећег моралног и духовног тровача нације, Жељка Митровића, али су зато нашли времена и дали себи за право да забрањују слободу мисли и избора једном Новаку Ђоковићу само зато што је поставио питање да ли ће нова вакцина против корона вируса бити обавезна и предмет уцењивања људи за даљи нормалан живот?

Не знамо да ли постављање оваквих питања квари бизнис Била Гејтса и страних мултинационалних фармацеутских компанија, или њихових лобиста за увоз страних вакцина у Србији попут др Кона, али знамо да нова превара као она из 2009. године са лажним масовним вакцинисањем против „свињског грипа“ неће проћи. Занимљиво је да је исти човек поново на челу Кризног штаба и да поново лобира за стране вакцине забрањујући основна питања:

Питање свих питања око вакцинације није да ли се треба вакцинисати против заразних болести јер то није спорно већ да ли имамо домаћу референтну националну лабораторију која или може да производи домаће вакцине или проверава и гарантује здравствену безбедност страних увозних вакцина? Ако немамо, коме да верујемо? Билу Гејтсу, др Кону…?

 

Инфо служба Двери

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: