Српски Покрет Двери - Лого
Search
Da li Vučićev sastanak sa Pompeom vodi ka predaji KiM?

Sastanak Aleksandra Vučića sa državnim sekretarom SAD, Majklom Pompeom, u Njujorku je jedan od događaja koji pokazuju zašto Dveri toliko insistiraju na borbi za slobodu medija – na režimskim medijima danas nismo čuli ništa o tome zašto je i Toni Bler bio na sastanku i na koji način Vučić dogovara predaju KiM.

Da danas u Srbiji imamo slobodne medije, na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom bi morale da budu obrazložene dve stvari:


1.       U kom svojstvu je Toni Bler bio na sastanku? Da li je on i dalje angažovan od strane Vlade Srbije i da li se angažman čoveka koji je odgovoran za bombardovnje Srbije plaća našim novcem?


2.       Šta znači to da je Pompeo „ohrabrio“ Vučića da nastavi dijalog sa Prištinom koji bi vodio „međusobnom priznanju“, kako se navodi u saopštenju Stejt departmenta? S obzirom da i Vučić najavljuje nastavak dijaloga, znači li to da ga je Pompeo „ohrabrio“ da preda KiM? O tome nam govori i njegova kasnija izjava da ne dolazi u obzir da Srbi ne dobiju ništa, a Albanci sve. Znači li to da će predati KiM, ako dobije nešto sitno za uzvrat?


Da su televizije sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji slobodne i glasači SNS bi mogli da čuju ova pitanja i da čuju odgovore na njih i možemo sa pravom da se zapitamo – koliko njih bi podržalo odricanje od KiM, a koliko NATO ratnog zločinca kao savetnika predsednika Srbije? Verovatno, vrlo malo.

 


Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: