Српски Покрет Двери - Лого
Search
Da li zakon važi samo za one koji ne pripadaju ovom režimu?

Na vanrednoj konferenciji za medije u Čačku, predsednik Dveri Boško Obradović komentarisao je hapšenje majke šestoro dece, Jelene Miletić.

Obradović se upitao da li je moguće da su svi oni članovi SNS koji su pretili, napadali ljude na slobodi, dok se majka šestoro dece već tri dana nalazi u zatvoru i da li zakon važi samo za one koji nisu članovi SNS.


„I dalje nemate odgovornost za one koji su pokušali ubistvo Borka Stefanovića, i dalje se ne zna ko je ubio Staniku Gligorijević na naplatnoj rampi u Doljevcu. Na slobodi je i jedan Jutka. Predsednik opštine Brus koji iza sebe ima seksualno uznemiravanje najmanje sedam žena, kao i Bogdan Laban koji je jednom univerzitetskom profesoru pretio da će nositi betonske cipele.“ – rekao je Obradović.


On je pitao državne organe da li se zakon samo ekspresno sprovodi nad majkom šestoro dece, isto kao i nad bakom od 90 godina čije iseljenje sprovode javni izvršitelji, ne mareći za to što je žena nepokretna i što nema gde da ode.


Predsednik Dveri je zatražio momentalno puštanje Jelene Miletić sa slobode i pitao zašto je represija odgovor režima na sumnju roditelja u ispravnost stranih vakcina koji nemaju dovoljno informacija o ovoj temi i ukazao na to da ljudi imaju određene sumnje i da to treba razumeti kao roditeljsku brigu.


„Naravno da smo za obaveznu vakcinaciju. To je jedna civilizacijska medicinska tekovina borbe protiv zaraznih bolesti koje su time smanjene, a neke od njih i potpuno ukinute. Ali treba razgovarati na ovu temu, a represija državnog aparata nikako ne može biti rešenje“ – rekao je on.


 

Info služba Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: