Српски Покрет Двери - Лого
Search
Dalji pritisak na poslanike Dveri i pretnja zatvorom

U dogovoru sa Majom Gojković naprednjak Mario Spasić podnosi krivične prijave da bi posle isključenja iz rada Narodne skupštine Boška Obradovića, Srđana Noga i Marije Janjušević vlast probala da ih smesti i u zatvor.

Maja Gojković nastavlja da obmanjuje javnost da je iznenađena o ”Odluci jednog građanina da podnese krivičnu prijavu protiv troje poslanika Dveri zbog upada u njen kabinet i nasilničkog ponašanja” (Politika 15.11.2017.), pošto Mario Spasić, generalni sekretar Saveta za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije – Transparentnost, nije nikakav običan građanin, već SNS – bot prve vrste.


Koliko je ovo smešno, a ujedno i žalosno, da se ovakva izvlačenja od odgovornosti Maje Gojković nalaze na naslovnoj strani „Politike“, govori i jasna činjenica da se dogodio bilo kakav incident u kabinetu, po službenoj dužnosti MUP bi podneo krivične prijave protiv poslanika Dveri, jer ih je bilo do 10-tak u tom trenutku kada su poslanici Dveri ušli u kabinet Maje Gojković. Izgleda da je Majina modrica ipak nastala kao odraz Vučićeve ljutnje na nesposobnost Maje Gojković da se reši poslanika Dveri.


 

Ko je zapravo Mario Spasić?

Zanimljiv je tekst iz  „Večernjih novosti“ iz 2013.  u kojem je za sebe Spasić tvrdio da će biti šef nikad formiranog antikorupcijskog tima u prosveti po pozivu tadašnjeg PPV-a Aleksandra Vučića kao i da je ”još 2005. upisao Visoku tehničku mašinsku školu u Trsteniku, ali je nikad nije završio. U ovoj obrazovnoj ustanovi potvrđeno nam je da je Spasić napustio školovanje, tako što je uzeo svoja dokumenta, a onda, kako tvrde, optužio školu da ih je uništila.”


Gojković dobro zna ko je Mario, a njegova medijska pojavljivanja na Informeru, Pinku, i kod Đuke u službi režima nedvosmisleno ukazuju na to.


Jasno je da je pravi nalogodavac krivičnih prijava protiv narodnih poslanika Dveri, Maja Gojković, koja umesto da vodi Skupštinu po Poslovniku, obračunava se sa političkim neistomišljenicima.


Poručujemo naprednjacima da Dveri nikakve krivične prijave neće uplašiti i povući iz borbe protiv najkorumpiranijeg, kriminalnog režima u poslednjih 27 godina.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: