Српски Покрет Двери - Лого
Search
Delegacija Skupštine naroda Evroazije u poseti Narodnoj skupštini

Delegacija Skupštine naroda Evroazije se sastala sa poslanicima iz poslaničke grupe Dveri, na čelu sa Boškom Obradovićem i poslaničke grupe Pokret za spas Srbije.

Tema sastanka je bila saradnja Srbije sa državama koje su članice ove organizacije na polju biznisa, turizma i omladine.


U ime domaćina prisutnima su se Boško Obradović i Sanda Rašković Ivić koji su gostima poželeli dobrodošlicu u Srbiju. Oni su istakli da su veoma zainteresovani za razgovore i da su svesni da postoji veliki potencijal za saradnju sa 44 države koje čine Skupštinu naroda evroazije. Oni su goste takođe informisali o formiranju Saveza za Srbiju kao najvećeg opozicionog bloka u Srbiji u poslednjih 18 godina.


Svetlana Smirnov, predsednica Skupštine naroda Evroazije je istakla da joj je posebna čast što predstavnici iz Srbije, a pre svega g. Mladen Đorđević od početka učestvuju u radu Skupštine naroda Evroazije i dodala da je ova organizacija spremna da podrži projekte iz Srbije.


Na konferenciji za medije koja je održana nakon sastanka Boško Obradović je istakao da Srbija nedovoljno poznaje mogućnosti koje ima kada je u pitanju saradnja sa državama iz ovog bloka i dodao da je u tom kontekstu ovaj sastanak bio vrlo koristan, a Svetlana Smirnova je poručila da je ključno o čemu treba razgovarati pitanje kako Skupština naroda Evroazije može biti korisna za Srbiju.Informativna služba DveriБудите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: